HangZhou TianYuan Pet Products Co, Ltd

One-stop-kilde til over 10.000 SKU siden 1996!

Leopard kat Tunnel kort Plys sjov for kat med hængende Plys bold sammenklappelig

Leopard kat Tunnel kort Plys sjov for kat med hængende Plys bold sammenklappelig

Pet tunneler og rør med rynke pip hul Design til små mellemstore og store katte fantastiske interaktive legetøj! Katte elsker at løbe ind i tunneler, og kruset stoffet af disse giver dem tilføjet interesse. Der ' s et kighul i den længere tunnel, og dinglende bolden legetøj sammenklappelig for kompakt...

Send forespørgsel
Produktdetaljer

Pet tunneler og rør med riflede pip hul Design til små mellemstore & store katte

En stor interaktiv legetøj! Katte elsker at løbe ind i tunneler, og kruset stoffet af disse giver dem tilføjet interesse.

Der er et kighul i den længere tunnel, og dinglende bolden legetøj

Sammenklappelig for kompakt opbevaring. De er fjederbelastet, så de pop åbne og er klar til play øjeblikkeligt

Great for enkelt katte, og selv bedre nemlig flere katte. Giver en universalrengøringsmidler spille miljø for katte at køre, jage, skjule, tumler, tussle og baghold!

Materiale: Blødt stof, korte plush

Tianyuan, grundlagt i 1996, er en af de førende fabrikanter og leverandører af leopard kat tunnel kort Plys sjov for kat med hængende Plys bold sammenklappelige i Kina. Med bred erfaring og ekspertise tilbyder vores fabrik kunder høj kvalitet kæledyr produkter fremstillet i Kina og fremragende service.

Hot Tags: Leopard kat tunnel kort Plys sjov for kat med hængende Plys bold sammenklappelig, Kina, producenter, leverandører, fabrik, fremstillet i Kina
Relaterede produkter
Undersøgelse