HangZhou TianYuan Pet Products Co, Ltd

One-stop-kilde til over 10.000 SKU siden 1996!

Hjem > Nyheder > Indhold
Formålet med Carrier Bag Design
- Jun 09, 2017 -

Formålet med Carrier Bag-designet er at forfølge rationaliteten af ​​sin funktion i den håndholdte vares adfærd, formidle varens oplysninger eller vise en slags corporate image eller vise en kulturel smag af individualitet. En smukt designet, fremragende kreativ, vellavet Carrier Bag produktion kan give dig en masse reklame for at tilføje farve. For designet bag Carrier Bag bør være enkel, at bære en stærk, relativt lav pris design bør være forfølgelsen af ​​roman, simpel, indbefatter begrebet frihed, avantgarde, samtidig at spille salgsfremmende, formidling, vise af forskellige funktioner. Designet med beskyttelse, opbevaring funktion af Carrier Bag, er en visuel strøm til at formidle produktbilledet af et af medierne!

Gavebærer taske er meget udbredt i det moderne samfund og er yderligere produkter til forbrugsvarer, hvilket også bringer ny udviklingsretning til trykkeribranchen. Basismaterialet i gavebæreren taske er normalt lavet af belagt papir, pap eller kraft. Carrier Bag i tryktiden for at være opmærksom på trykketryk, kan bruges til at øge eller reducere gummi tromlen fortykkelse metode. Juster offsettrykpapiret. I henhold til papirets forskellige størrelse kan udskiftes med forskellig diameter af trykfjedermodellen, så papiret kan opnås uden at svinge, formålet med glat papir. Med tiden for at rydde op i det dobbelte styrehjul, skal rullens overflade og strømstyring 2 på overfladen af ​​støv eller isolering forhindres i dobbelt styresystemfejl.

Carrier Bag er meget udbredt i tøj, mad, fodtøj, gaver, tobak og alkohol, lægemidler og andre områder af vareemballage. Carrier Bag udskrivning design, forstår fuldt ud produktets praktiske og andre karakteristika af kreative ideer; Hele papirposen er den traditionelle stil eller tidernes følelse; forsiden af ​​den håndholdte papirpose er generelt firmaets logo og firmanavn eller firmaets reklame sprog; fokus på brand, udvide Salg, mønsteret skal være udøvelse af roman, avantgarde ideer, såsom udførelsen af ​​traditionelle stil mønstre kan bruges i kinesisk maleri, kalligrafi, skulptur, papir-cut kunst mv Kan kombineres med fælles brug af dagligvarer eller andre aspekter af den visuelle illusion, for at tiltrække øjet for at vinde 100% af turnen; det endelige mål med papirposen er at tjene kundernes opmærksomhed;