HangZhou TianYuan Pet Products Co, Ltd

One-stop-kilde til over 10.000 SKU siden 1996!

Hjem > Nyheder > Indhold
Bærenes form er forskellig
- Jun 09, 2017 -

Formen på Carrier Bag er anderledes, vi tager en hvid karton Carrier Bag, for eksempel er hvid karton af tasken en af ​​de mest Carrier Bag, der er kendetegnet ved: hvid karton Carrier Bag styrke er alle bærbare Den højeste i taske, som er bestemt af den fysiske egenskaber af den hvide pap, vil designer normalt bruge denne taske til high-end tøj eller varer. Papir delikat og hvidt papir taske sammenlignet med hvid pap Carrier Bag føler sig meget delikat, så hvid karton Carrier Bag er særlig elegant. Hvid pap med god printability, designere kan dristigt bruge en række design teknikker (herunder farve ideer). Hvid pap Carrier Bag er den dyreste i tasken.

Miljøpose er en praktisk og praktisk og miljøvenlig beholder. Miljøvenlig taske design er enkel, så længe brugen af ​​god kraftpapir og to håndtag kan gøres til en simpel grøn Carrier Bag. Og miljøvenlig Carrier Bag trykning bekvemmelighed, er en god måde at fremme virksomheden. Miljøbeskyttelsespose over mønsteret vil være meget monotont, hvis der udskrives firmaoplysninger eller produktbilleder, ikke kun for at tilføje farve til posen, men også spillet en rolle i reklame. Reduceret det trykte papir, der blev brugt af virksomheden i brochuren, men også i den indirekte beskyttelse af miljøet. Miljøvenlig Carrier Carrier Bag produktion bekvemmelighed, lave omkostninger, mange virksomheder lanceret køb af varer på gave taske aktiviteter, på denne måde virksomheder ikke kun sælge produktet, og forbrugerne også få en miljøvenlig Carrier Bag, gør begge.

Carrier Bag grafisk design til at løse det indhold, der skal udtrykkes med grafikken for at skabe metoder, kloge, passende, koncentreret i det begrænsede rum af posen, der skal udtrykkes. Hvis posens design bedre kan bruge farveprincippet, vil det være mere effektivt at forbedre anerkendelsen, klarheden og konkurrenceevnen, "plyndre" publikumsvisning. Carrier Bag udskrivning design kan være baseret på corporate image visuel identifikation system farve specifikation, etablering af virksomheden unikke farve stil; gennem farve for at illustrere, spille, hjælpe med andre formpræstationer: Tilgængelig unik farve, for at opnå et stærkt og klart farvesegment, For at styrke deres egenskaber, selv gennem farveplanen for at formidle sæsonen, sæsonens følelser og så videre.