HangZhou TianYuan Pet Products Co, Ltd

One-stop-kilde til over 10.000 SKU siden 1996!

Hjem > Nyheder > Indhold
Diskussion om metoden til at identificere fordele og ulemper ved automatisk snor
- Jun 09, 2017 -

Som en vigtig del af bilens drift er Auto Leash forbundet med forskellige dele. I tilfælde af brud eller glidning vil de tilhørende klimaanlæg, servostyringspumper, vekselstrømsgeneratorer mv. Ophøre med at arbejde. Derfor er det nødvendigt at beherske identifikationen af ​​fordele og ulemper ved autobåndet. Denne artikel, Xiao Bian, vil dele fordelene ved Auto Leash-identifikation, og hvordan man kan identificere den automatiske bånd er beskadiget.

For det første køb af identifikation af fordele og fordringer:

Lugte en lugt

Virkelig: ingen lugt

At have en skarp lugt

Lugt Auto Leash er det første skridt i identificeringen af ​​fordele og ulemper, kan betragtes som et mere effektivt træk. Normalt vil dårlige kvalitetsgummiprodukter have en skarp lugt af stink, ejeren, så længe kun lidt opmærksomhed kan være en god identifikation.

Tag et kig på

Som med de ovennævnte grunde gør forfalskede produkter som regel et væld af materialer og håndværk for at spare omkostninger. Producerede produkter er generelt mere robuste, trykfonte er relativt vage.

3. mere kontrast

I værkstedet eller i forretningen, der sælger falske og lunvede bælteprodukter, har det normalt de samme specifikationer, men flere forskellige produkter. Det anbefales, at disse forskellige priser på produkter omhyggeligt står i kontrast til at vælge.

Forslag: Den bedste måde at håndtere falske og shoddy produkter på er at vælge en formel købskanal. De fleste af bilproducenterne er rene tilbehør, der kun sælges gennem 4S-butikken til falske og shoddy varer fra det grå markedskompetence, ægte ikke gennem de ikke-godkendte distributionskanaler. Derfor erstatter det bedste valg, når Auto Leash 4S-butikken.

For det andet, brugen af ​​processen til at identificere skader:

Som nævnt ovenfor er Auto Leash en forbrugsstandard, med stigningen i deres arbejdstid, Auto Leash og relateret tilbehør finder slitage og aldring. Derfor er den korrekte og rettidige forståelse af brugen af ​​tilstanden for Auto Leash meget vigtig. Nedenfor lærer Xiao Bian dig hvordan du identificerer skaden fra lyden og udseendet af bæltet.

Lyt til lyden af ​​god eller dårlig

Når du hører båndets knirklyd, er der under normale omstændigheder på vegne af bælteoverfladefriktionskoefficienten kraftigt reduceret, været for meget slid. Hvis du er i køretøjet, når belastningen lyder, kan du ønske at observere et af drivremmen, finder du bæltet automatisk elastisk enhed eller bæltspænding på hjulets modstand, eller elasticiteten vil stige unormalt.

Når du hører randen af ​​bæltet, så bremser bæltet. Dette skyldes generelt, at drivremmen er for løs, for lang strakt eller bæltestrammer, løs hjulskader.

2. Kig på bælteændringer

Belte længere:

Det første skridt i at kontrollere om bæltet er normalt er at kontrollere bæltets spænding. Med en stærk finger i midten af ​​remskiven, hvis trykket er omkring 10 kg, er bæltereduktionen i 10 mm eller deromkring ret korrekt. Hvis mængden er for stor, er båndspændingen utilstrækkelig.

Årsagen til manglende spænding kan være at stramme hjulet løs, det kan være længere bælte. Hvis det er en lang side af bæltet, er båndet blevet deformeret, behovet for rettidig udskiftning.

Bælte løs krakning:

Hvis bæltet ser ud til at reducere hårdhed, slid, fiberbrud eller revner, revner, burrs og andre fænomener, viser det sig, at båndet er blevet beskadiget, kan ikke fortsætte med at bruge.

Sammenfatning: Falsk og skummel bælte påvirker ikke kun motorens normale drift for at fremskynde skaderne på køretøjet, det kan også påvirke førerens kørselssikkerhed. Så vi skal nøje vælges ved køb, omhyggelig sammenligning. På samme tid i den daglige brug af processen for at opnå rettidig vedligeholdelse og rettidig afsløring.