HangZhou TianYuan Pet Products Co, Ltd

One-stop-kilde til over 10.000 SKU siden 1996!

Hjem > Nyheder > Indhold
Carrier taske - aktiv i det store marked for de små offentlige trykte varer
- Oct 19, 2017 -

For mere effektivt at fremme produkter og tjenester, vil næsten alle virksomheder være for deres egne varer med en smuk bærepose. For at se showet, til indkøbscentre til at købe, købe kosmetik, gå til brand-navn shop feje varer, udgiver en ny bog konference, fabrikanter af fremme nye produkter...... hele vejen til mennesker fra tid til anden, altid hånd en bred vifte af alle former for pa per bærepose. Nogle af papirposer, nogle store, nogle petite; nogle elegante farver, nogle smukke, nogle højtidelige; mønster eller innovation til form for at vinde, eller humoristisk funny funny; nogle vægt på brugen af produktet virkning, nogle fremtrædende del af produktet. Disse store og små papir taske, udgør en farverig gaden sceneri.

En beskrivelse af emballage elementer - trykning af bærepose, industri folk grinede, fordi størrelsen af udskrivning bærepose markedet og disse stiv efterspørgsel for daglige fornødenheder pakning varer, bøger og andre print størrelse i forhold til "Pediatric "også"børnesygdomme"." China News Publishing"reporter lært at pose trykkeribranchen fokuseret på nogle små og mellemstore trykning og emballage virksomheder og kun en enkelt produkt virksomhed, fordi mængden af små, det er højere end overskuddet af trykte bøger. Insideres sagde, at i de seneste år, med Fællesskabet på miljøbeskyttelseskrav, markedets efterspørgsel efter en lang række varer steg, mængden af papir taske udskrivning i ubevidst hastige vækst.

Papir bærepose sceneri begyndte efter den plastik grænse

Det er forstået, at miljøvenlige papir bærepose begyndte at sejre, begyndte efter plast limiteret ordre.

Nu folk ofte se papirpose, som gave tasker, indkøbsposer, reklame tasker, for det meste med tykt Kraftpapir, Kraftpapir, offset papir, lys coated papir, hvid karton, præget papir og Coated papir, mat papir, udskrivning gennem offset tryk, dør skæring, stikning og danner. Som trykning teknologi og udstyr modernisering er udskrivning mønstre meget smuk, sart, rige i form af udtryk. Og ifølge kunders behov kan dækkes, og øge sin sejhed og vandmodstand; kan også være mat film, for at vise kvaliteten af varer på samme tid reducerer ikke brugerens identitet; nogle simpelthen lavet med ren Kraftpapir, som kombineret med en unik professionelt design, du kan give produktet enkel og elegant stil, som en afdæmpet luksus uforvarende afslørede aristokratiske atmosfære.