HangZhou TianYuan Pet Products Co, Ltd

One-stop-kilde til over 10.000 SKU siden 1996!

Hjem > Nyheder > Indhold
Bærepose udskrivning proces at være opmærksomme på nogle af spørgsmål
- Jul 03, 2017 -

Bærepose i anvendelsen af moderne samfund er meget bredt, er yderligere produkter af forbrugsvarer, som også til trykkeriindustrien har bragt nye retning af udvikling. Grundmaterialet for bærepose foretages generelt bestrøget papir, pap eller kraft papir. Bærepose i trykningen af tid til at være opmærksomme på den udskrivning tryk, du kan bruge elastikken til at forøge eller formindske tykkelsen af metoden. Juster afsnittet offsettryk. Ifølge de forskellige størrelsen på papiret kan erstattes med forskellige diameter af kompression foråret model, således at du kan opnå papiret ikke svinge, glat papir formål. Rettidig rengøring af dobbelt kontrol hjul, papir rulle overfladen og effektregulering af to elektrisk stød overflade støv eller isolering, at forhindre dobbelt kontrol systemfejl.

Miljømæssige bærepose er et grønt produkt, hård og holdbar, smuk af udseende, kan genbruges, silke raster reklame, mark, lang tids brug, egnet til enhver virksomhed, enhver industri som reklame, gaver anvendes. Forbrugerne i shopping på samme tid få en smuk taske, og virksomhederne har også været usynlig reklame, det bedste fra begge verdener, hvilket gør miljømæssige bærepose i markedet mere og mere populære. Smukt designet miljøvenlige bærepose vil blive sætte det ned, selvom udskrevet med iøjnefaldende varemærker eller reklame, kunder vil blive glade for at genbruge, er blevet den mest effektive og billige reklame luftfartsselskab.

Bærepose grafisk design til at løse indhold skal udtrykkes med grafik til at skabe metoder, klog, passende, koncentreret i den begrænsede plads til at vise tasken. Hvis udformningen af posen kan være bedre brug af farve princippet, vil være mere effektiv til at forbedre genkendelsen, illustrative og konkurrencedygtig, "plyndre" publikum Se. Bærepose udskrivning design kan være baseret på corporate image visuelle identifikation system farve specifikation, etablering af virksomhed unik farve stil; gennem farve for at illustrere, spille, hjælpe andre figur ydeevne: tilgængelige unikke farve, for at opnå en stærk og klar farve segment, for at styrke deres egne karakteristika, selv gennem farve planen om at formidle sæsonen, følelser af sæsonen og så videre.

Ovenstående er Xiaobian for alle efterbehandling viden om bærepose, selv om indholdet er kort, men er meget værdifulde, håber at få alles godkendelse, dagens vidunderlige indhold Xiaobian at indføre her hvis du gerne vil vide mere om den viden om bærepose velkommen til vores hjemmeside.