HangZhou TianYuan Pet Products Co, Ltd

One-stop-kilde til over 10.000 SKU siden 1996!

Hjem > Nyheder > Indhold
Kraftpapir bærepose--en populær Form for reklame!
- Jul 12, 2017 -

Kraftpapir bærepose er lavet af kraftpapir papirpose, dets karakteristika er stor farveægthed, de laveste omkostninger, generelt bruges til at holde almindelige råvarer. Ud over hvid Kraftpapir, General Kraft papir baggrunden er dybere, derfor, i forhold til egnet til udskrivning mørk tekst og linjer, men også kan designe nogle kontrast stærk farveprøven. Kraft papirposer er normalt ikke dækket med film, er en af de laveste omkostninger af bærepose. I Kraft papirpose spillede reklame propaganda næsten en omtale corporate image og produktbillede af den rolle, som svarer til en mobil reklame, og en bred vifte af flow, ikke kun til at opfylde kravene i læsning, men også har en god reklame effekt, så er den producent, økonomiske og handelsaktiviteter i en populær form for reklame. Den mere smarte The Kraft bærepose er, jo mere smukt det er produceret, jo bedre sin reklame effekt er.

Bærepose bruges til brugen af varer, er en billigere container, fordi det kan generelt gennemføres i hånden til navnet. Fra bærepose emballagen bærepose udskrivning at bruge, ikke kun for at give komfort shopper, men også kan benytte lejligheden til at sælge varen eller mærke igen. Bærepose design generelt kræver enkel og generøs, bærepose design hånd-taske udskrivning proces i virksomhedens logo og firma navn hovedsageligt, eller tilføje virksomhedens business filosofi bør ikke udformes for kompleks, og kan uddybe den indtryk af forbrugerne på virksomheden eller produktet, får god reklame effekt, Carrier taske udskrivning at udvide salg, etablere mærkenavn, stimulere Køb øger konkurrenceevnen har en stor rolle.

Kraft papir taske er en lille bulk emballage container, ikke-giftige, smagløst, ikke-forurenende, i overensstemmelse med de nationale miljøstandarder, med høj styrke, høj miljøbeskyttelse, er i øjeblikket den mest populære internationale miljømæssige emballagematerialer. Kraft papir tasker er lavet af importerede canadiske hvid kraftpapir eller importerede russisk gule kraftpapir eller andre hjemmelavede papirer for grundmaterialet, pp kan bruges på papir til at gennembløde en lag af film, vandtæt virkning, taske styrke kan være fremstillet efter kunde kravene i tre lag / layer fire / fem lag, udskrivning og taske integration gennem symaskine forarbejdning hot segl eller papir.